Tag Archives: router

Weekly Winners: August 11-17, 2013

weekly winners
All shots for the Weekly Winners meme are taken with a Canon Rebel XS, Canon PowerShot A3400 IS, or the HTC Inspire 4G Android Phone. More can be found on my Flickr account. Project 365 pictures can be found in this set.

Josh’s long weekend, first days of school, all that fun stuff 😀

IMG_5109
Ethan got new shoes. He’s happy with his red, black, and gray Nikes 😀

Continue reading

Comments Off on Weekly Winners: August 11-17, 2013

Filed under Meh, No Set Topic

Failed Goals

The biggest reason, but not the best excuse, for my failed goals is a failing computer.
I never realized how attached I am to my computer.
My current PC is currently a bit under the weather.
Router won’t work with it, but it’ll work with the Wii.
Graphics card is practically brand new (September of ’06, so still up to snuff), but doesn’t work with the computer.
XP randomly “dies”, along with 90% of the rest of the programs I run daily.
DVD and CD burners do not read any disks, no matter the type.

So, to remedy this, we’re getting new computers.
For the family, it’s a new tower, which we’re getting in a few months time.
First, though, is a laptop for me. Now I’ll be able to write whenever I have the urge, and not be hindered by the fact that I think at least two times faster than I can write. Now no more “What the heck does that say?” because I wrote it so fast and so sloppy.

So, for now, my writing is on hold until we get the laptop and I get my writing programs ported over to it.

Comments Off on Failed Goals

Filed under Uncategorized

Wireless Networking Problems

Question/Problem: When I hook up my wireless router, my PC no longer connects, but the Wii can, without a problem

Operating System and VERSION: PC: Windows XP SP2, and then whatevers on the Wii

Web Browser and VERSION: Firefox 2.0.0.11 for the PC, Opera for the Wii

Your level of experience: Seasoned with certain things, beginner with routers

Duration of problem: It’s been happening for awhile. My ISP (Cox) says it’s not them, but since I can connect with at least one internet-capable machine, I’m inclined to believe. It worked for awhile, but then stopped, and then would again, and then stopped again. We usually have to keep the router disconnected most of the time.

Any steps you’ve taken to troubleshoot? I’m not sure of which I can take. I’ve tried it with the router on, but the Wii off, and still have nothing. It’s already password-protected and all that good stuff.

I’m not sure if this info matters:
We’re not sure if it’s the computer (it’s slowly dying a painful death). We’re purchasing a laptop as soon as tax return comes in (should be by the end of the week), and we’re hoping that both of us can get on the computers at the same time. We’re purchasing a new tower in a few months (laptop is a priority, since I’m going to be going out of town, and still want to be in better contact than just phone with my husband).

2 Comments

Filed under Uncategorized